Algemene Voorwaarden

Onze Algemene Voorwaarden

Introductie
1.1
Deze algemene voorwaarden hebben betrekking op alle diensten die Pressic aan jou als klant aanbiedt. Onder “onze diensten” of “de diensten” vallen alle producten die je via de Moduleshop kan aanschaffen voor jouw eigen Pressic website, maar ook eventuele eenmalige diensten die je bij ons afneemt. Denk hierbij aan een maatwerk-template of eenmalige kosten voor werkzaamheden om je huidige website naar Pressic te verplaatsen. Onze diensten zijn samen te vatten in “het leveren van een online omgeving waar jij als klant je eigen website kan maken en deze aan de wereld kan presenteren”. Onze voorwaarden zijn een bindende overeenkomst tussen jou als klant, en ons als Pressic (hierna ook genoemd: “Pressic”, “Wij” of “Ons”. Onze gegevens zijn: Pressic, Utrechthof 12, Almere. Kvk: 69401349

1.2
Jij hebt als klant bij ons de mogelijkheid om een eigen website te maken. We verwachten dat je dit doet met het doel om jezelf, je eigen onderneming, vereniging, kerk of een andere instantie waar jij vertegenwoordiger van bent te presenteren. We verwachten wel dat je je aan onze regels houdt. Daarom hebben we in dit document deze regels even voor je op een rijtje gezet. Met deze regels (algemene voorwaarden) moet je akkoord gaan voor je onze diensten gaat gebruiken.

Zakelijk
2.1
Jij als klant
Om klant te worden bij Pressic moet je 18 jaar of ouder zijn. Dit komt doordat wij geen zaken mogen doen met minderjarigen. Zo is dat in de wet vastgelegd. Als je akkoord gaat met deze algemene voorwaarden geef je dus aan dat je 18 jaar of ouder bent. Ook geef je aan dat je daadwerkelijk de persoon bent zoals je dat in je profiel hebt ingevuld. Als wij vermoeden dat jouw identiteit niet klopt, verwijderen we jouw account en de bijbehorende websites direct.

2.2
Betaling
Onze gratis pakketten worden na activering direct aan je aangeboden. Daarnaast bieden we ook pakketten waar je wel voor moet betalen. Voor deze diensten geldt, dat je na betaling gebruik kan maken van de diensten. Een betaling achteraf is bij ons niet mogelijk. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

2.3
Herroepingsrecht
Elke consument, of op een consument-lijkende onderneming heeft bij ons het recht op herroeping. Dit houdt in dat je binnen de termijn van 14 dagen het recht hebt om je geld terug te vragen. Dit verzoek dien je via het contactformulier op onze website in te dienen of per e-mail via support@pressic.com. Als je dit doet maken wij binnen 30 dagen het betaalde geld aan je over, via dezelfde weg als dat jij het oorspronkelijk hebt betaald.

Inhoudelijk
3.1
Website inhoud
Je mag bij ons over bijna elk onderwerp een website maken. Er zijn wel een aantal uitzonderingen. We vinden het niet goed als je bij ons een discriminerende; haatzaaiende; pornografische; of op wat voor manier dan ook voor andere kwetsende website maakt. Hierin zijn we erg streng. Wij beoordelen dit naar ons eigen inzicht. Als je website een inhoud heeft die naar ons inzicht niet door de beugel kan, dan verwijderen wij deze onherroepelijk. Bij twijfelgevallen nemen we eerst even contact met je op.
Als je afbeeldingen of beeldmerken plaatst verklaar je dat je wettig eigenaar bent van deze afbeeldingen. Pressic is niet aansprakelijk voor schade die ondervonden wordt doordat jij eigendommen van iemand anders publiek toegankelijk maakt middels onze diensten.
Je mag natuurlijk jouw website bij Pressic gebruiken voor promotionele doeleinden, en hiervoor al onze templates gebruiken, maar wij blijven intellectueel eigenaar van deze templates. Hou hier rekening mee als je besluit om onze diensten te kopieren.

3.2
Account-eigendom
Wij gaan er van uit dat de eigenaar van het gekoppelde emailadres de eigenaar is van de gebruikersaccount die hierbij hoort. Als er een extern domein gekoppeld is aan een website, gaan we er van uit dat de eigenaar van dat domein de eigenaar is van een gebruikersaccount. Wij kunnen dit naar eigen inzicht anders bepalen als we dat nodig vinden.

3.3
Onbedoeld gebruik
Je mag onze websites niet gebruiken om software op het internet te plaatsen die bedoeld is voor het kwetsen of beschadigen van anderen of hun eigendommen. Denk hierbij aan virussen, trojans, of scripts bedoeld voor het verspreiden van spam. Ook mag je onze websites niet gebruiken om andere onwettige praktijken uit te voeren, bijvoorbeeld voor zogenaamde linkfarms, of andere manieren om een andere website onnatuurlijk populair te maken; software te gebruiken om de website(s) van Pressic te spideren, of op wat voor manier dan ook geautomatiseerd te benaderen anders dan waar deze diensten voor zijn bedoeld.

3.4
Garanties
Wij kunnen geen garantie geven dat je website 100% van de tijd altijd perfect en vlekkeloos werkt. Daar streven we natuurlijk wel naar. Het kan voorkomen dat je website even niet werkt, of niet helemaal zo goed werkt als we allemaal zouden willen. Wij vinden dit erg vervelend, maar wij zijn niet aansprakelijk voor schade die hierdoor ontstaat. Als je akkoord gaat met deze voorwaarden geef je aan dat je dit geen probleem vindt en schade op ons niet gaat proberen te verhalen.
Je bent zelf verantwoordelijk voor het maken van backups van je website. Natuurlijk doen wij onze uiterste best om te zorgen dat je deze nooit nodig hebt, maar wij kunnen niet garanderen dat, als je website om wat voor reden dan ook volledig is verwijderd, we deze weer voor je terug kunnen zetten.

Overige bepalingen
4.1
Annulering van diensten
Als jij je wilt beroepen op je herroepingsrecht (zoals benoemd in 2.3) en je voldoet aan de voorwaarden die daar zijn gesteld ontvang je van ons het aankoopbedrag retour. Echter, als wij jouw account verwijderen omdat je tegen onze Algemene Voorwaarden in gaat, dan ontvang je niets retour.

4.2
Webshop-module
Wij bieden ook een mogelijkheid tot het maken van een webshop. Je dient voor de betaling van jouw klanten aan jou zelf een account aan te maken bij Mollie.nl Wij werken uitsluitend met deze tussenpartij voor het afhandelen van transacties. Als je dit niet wilt doen kan je beter geen shop-module bij ons afnemen.
Daarnaast ben je zelf verantwoordelijke voor het inrichten van je eigen Algemene Voorwaarden als je onze shopmodule gaat gebruiken. Wij doen dit niet voor je, en wij zijn ook niet verantwoordelijk voor eventuele conflicten die door jouw webshop ontstaan. Jij bent zelf verantwoordelijk voor het fatsoenlijk behandelen van jouw klanten. Let hierbij vooral op de richtlijnen die bijvoorbeeld het Webwinkel Waarborg stelt. Ook de Kamer van Koophandel heeft tips over het oprichten van een webshop, met name over de juridische kant hiervan.

4.3
Vertalingen
In alle gevallen prevaleert de Nederlandse versie van deze algemene voorwaarden boven de vertalingen hiervan.

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.